maanantai 11. lokakuuta 2010

Tiipii







Keskellä meidän olohuonetta on nyt Tiipii, Otson oma pesä. Idean bongasin uusimmasta Gloriankoti lehdestä (10/2010, s.43).
Meidän Tiipii roikkuu hyppykiikun koukussa ja on helppo kerätä kasaan tarvittaessa. Hienon inkkarikankaan löysin Eurokankaasta, se on 255cm leveää ja sopi täydellisesti tähän projektiin. (Kangasta meni 3 metriä.) En leikannut kangasta mihinkään muotoon, joten sen voi käyttää uudelleen, vaikka lakanana. Kankaan alareunaan ompelin kujan hulahulavanteelle, punoin kankaasta myös ketjun, jonka avulla sen saa oikealle korkeudelle. Pari tuntia siihen meni, mutta on se aika mukava. Majaan on kiva kömpiä itsekin lepäilemään. Majaan tiensä löysi myös ylimääräinen koristetyyny, pari taljaa ja tunnelmallisen valon tuova sienivalaisin.
Ps. Tänään on meidän Otson ensimmäinen nimipäivä! Onnea kaikki Otsot!

3 kommenttia:

  1. Ihana. :) Ja tuo sienilamppu!!! oooh... Mistä tuollaisia löytyy? Mä haluun kans. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Sieni on itseasiassa peräisin 4-vuoden takaa Rotterdamilaisesta lastentarvikeliikkeestä, MUTTA näin
    helmikuun Gloriankoti-lehdessä (s.38) samanlaisia. 73€, Gredelin lukee kuvassa.. Hinnoissaan täälläpäin, muistaisin itse maksaneeni 40€.. :D

    VastaaPoista
  3. Mahtis tiipii! Ehkä vois itekkin kokeilla, nyt kun uudessa kämpässä Rovaniemellä on tilaa! Mulla on sisustussuunnittelu täyttä häkää päällänsä. Etsinnässä nyt roikkuva tuoli! Tosiaan... Meillekkin tulee perheenlisäystä Jussin kans:) Olis kiva nähdä pitkästä aikaa. Olen tulossa ens vkloppuna Tampereelle... Laitan viel FBssa viestiä sulle!

    syrämel Nore

    VastaaPoista